UW KAWASAKI VERZEKERT U UITERAARD BIJ DE OFFICIËLE KAWASAKI INSURANCE

Kawasaki Insurance weet als geen ander hoe fijn het is om Kawasaki te rijden. Het belangrijkste is dat u zorgeloos de baan op kunt gaan. Of u nu een Z900, Versys of ZX-6R rijdt, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos bent verzekerd. In België is het verplicht uw Kawasaki te verzekeren voordat u de baan op gaat. Het verzekeren van uw Kawasaki is zeer eenvoudig en kunt u binnen enkele minuten zelf online regelen, u kunt ook een offerte opvragen. Uiteraard adviseren wij u graag bij het kiezen van de beste dekking en aanvullende verzekeringen.


U heeft de keuze uit vier waarborgen:

1) BA (Burgerlijkere Aansprakelijkheid)

Deze waarborg is wettelijk verplicht. Hierbij bent u verzekerd voor schade die u met uw Kawasaki aan een ander toebrengt.

2) BA + Mini Omnium

Hieronder valt schade ontstaan door onder andere diefstal of een poging daartoe. Brand, aanrijding met met loslopende dieren en natuurkrachten (storm, hagel, overstroming) zijn ook verzekerd.

3) BA + Full Omnium

Bovenop de waarborgen van de Mini Omnium dekt de Full Omnium schade aan uw Kawasaki, veroorzaakt door een ongeval in fout (eigen schuld schade) en schade door vandalisme.

4) BA + Full Omnium TOP

Met deze dekking kiest u voor 100% zekerheid. Er vindt gedurende de eerste 3 jaar na aanschaf geen afschrijving plaats! Dit geldt ook voor occasies. Motorkledij is tot € 1.500 per opzittende gratis meeverzekerd, daarnaast is bagage tot € 2.500 meeverzekerd.

Hieronder vindt u de waarborgen nog eens in een overzichtelijk schema:

Inhoud waarborgen BA Mini Omnium Full Omnium Full Omnium TOP
Waarborg Burgelijke Aansprakelijkheid
Bijstand na een ongeval
Vrijstelling € 0 € 0 € 0 € 0
Vervanging sloten na poging tot diefstal max € 500
Diefstal / Brand/ Natuurschade / Loslopende dieren
Eigen schuld-schades
Aanschafwaarde vergoeding (eerste drie jaar na aanschaf geen afschrijving!)
Bagage gratis meeverzekerd (tot) € 2.500
Motorkledij gratis meeverzekerd (tot) € 1.500

Optionele dekking:

Bestuurdersverzekering

Deze verzekering voorziet in het vergoeden van een vast bedrag die u of uw nabestaanden lijden door invaliditeit of overlijden. Ook zijn medische kosten tot € 2.500 meeverzekerd.

Rechtsbijstand

Met de Rechtsbijstand wordt de strafrechtelijke verdediging ten laste genomen bij inbreuk met het verzekerd voertuig. U geniet ook van de nodige juridische hulp bij geschillen i.v.m. de constructeurswaarborg, constructiefout, enz. Als laatste worden kosten van allerlei stappen, onderzoeken en honoraria ten laste genomen in het kader van het verhaal tegen een derde die schade aan uw Kawasaki zou veroorzaakt hebben.

Pechbijstand (voor motorfietsen tot 10 jaar)

Met deze aanvullende dekking geniet u overal in Europa van bijstand in geval van pech (bijstand na ongeval is reeds begrepen in al onze verzekeringsformules). Wanneer het technisch probleem niet ter plaatse kan worden opgelost, wordt uw motor naar een garage vervoerd.


Bereken direct hier uw premie voor het verzekeren van uw Kawasaki


Voordelen en kortingen:

BA vanaf € 171 per jaar!

Kawasaki Insurance kan uw moto tegen een zeer scherpe premie BA verzekeren. Vanaf € 171 per jaar heeft u al een BA dekking, inclusief bijstand na ongeval.

Winterstop mogelijk!

Rijdt u niet in de winter? Dan is de winterstop een goede oplossing; gedurende de periode van 15 december tot 1 maart dekt deze verzekering geen Omniumschade(s) die verband houden met het gebruik van de motor. U ontvangt hiervoor een korting op uw premie.

Full Omnium mogelijk voor moto’s tot 15 jaar

Wij verzekeren moto’s tot 15 jaar graag Full Omnium! Zo weet u zeker dat u ook uw schades door eigen fout mee kunt verzekeren.

€ 0 vrijstelling

Bij herstelling door een officiële Kawasaki dealer, heeft u € 0 vrijstelling. Indien u er voor kiest om dit niet bij een officiële Kawasaki dealer te doen, dan bedraagt het eigen risico € 1.500.

Snelle schaderegeling

Kawasaki Insurance is specialist op het gebied van het verzekeren van Kawasaki’s. Daar hoort een snelle schaderegeling bij. U krijgt een eigen contactpersoon die zorg draagt dat uw schade snel verholpen wordt en u weer snel de weg op kunt.

Benieuwd naar uw premie? Bereken hier uw premie. Wenst u meer info? Bel gerust 03/808.58.97 op werkdagen van 09.00-17.00 uur